Fri fragt fra 249,-

Levering i hele landet

14 dages returret

REVOCO produkter fra Risvig Eco til hjemmet og haven
MYREVAN_GameChanger_2022_sllider
Myrevand opdateret (1)
Vand slide

MYREVAND

100% giftfri dansk produceret produkt

Myrevand slide Bomærke
Hænder slide

MYREVAND

100% giftfri dansk produceret produkt

RisvigEco_familie_banner_1920x720
previous arrow
next arrow

Sådan fungerer MYREVAND

MYREVAND er “flydende jord”, der trænger ned i myrernes gange og fortrænger dem. Samtidig stabiliseres dine fliser og belægningssten, så risikoen for sætningsskader minimeres.

MYREVAND er en 100% giftfri løsning mod myrer, der laver huller og gange i jorden. Der er tale om “flydende” jord af meget finkornet ler og vand – et rent naturprodukt

MYREVAND har en massefylde næsten en tredjedel tungere end vand og dermed kan MYREVAND trænge langt ned i de små gange under fliserne og fylde hulrum op med ler, som illustreret i videoen nedenfor.

Sådan virker Myrevand

Bestsellers

Dansk produceret logo
Naturprodukt logo

Sådan ser gangene ud under sten eller fliser når de er fyldt korrekt op med MYREVAND.

Et naturligt valg

MYREVAND er et dansk patentanmeldt produkt og består af meget finkornede jordtyper opslæmmet med vand. Derfor kan produktet trygt bruges overalt omkring boligen, også i køkkenhaven og drivhuset.

Faktisk øger MYREVAND frugtbarheden i sandet jord, da det indeholder kalium, magnesium og jern. MYREVAND købes som 750ml flaske med spidstud og som 2,5L dunk (refill).

MYREVAND kan købes i det fleste byggemarkeder og planteskoler herhjemme.

Når der opstår lufthuller og gangene ikke fyldes helt op

Har du støt på det problem at myrerne skubber vores MYREVAND retur og du kan se det ligger sig oven på fliserne efter et døgns tid?
Dette kan opstå hvis gangene i myreboet kun delvist er fyldt helt op pga. lufthuller.

Når man hælder MYREVAND ned i gangene, kan der som sagt godt opstå lufthuller, der blokerer for at MYREVAND kan trænge ned og ud i gangene. Dvs. at man dermed kun delvist har fået fyldt gangene op med MYREVAND og så vil myrerne stadig have en masse gange de færdes i og dermed mulighed for at modarbejde MYREVAND og skubbe det “flydende” jord op af gangene igen.

For at opnå den bedst mulig effekt med MYREVAND, så anbefaler vi generelt at du på dag 2 ser om du kan genfylde gangene med MYREVAND, så du dermed sikre dig at gangene fyldes helt op og myreaktiviteten på eksempelvis din terrasse dermed forsvinder.

Myrebekæmpelse hvor det er gået galt

Hvis du oplever at myrerne skubber MYREVAND retur og dine fliser ser ud som på billedet, så er der opstået lufthuller nede i myregangene og vores MYREVAND har dermed ikke haft mulighed for at fylde gangene op. Du skal derfor genfylde med MYREVAND. Så du får fyldt gangene helt op og dermed sikrer dig at myreaktiviteten stopper.

I tvivl om mængde?

Bruges af professionelle som supplement

MYREVAND benyttes af professionelle skadedyrsbekæmpere der gerne vil sikre en bæredygtig fremtid. MyreExpressen bruger derfor MYREVAND som forebyggelse og supplement når de bekæmper myrer. Fra anden skadedyrsbekæmpelse erfarer MyreExpressen at giftfri bekæmpelse, i flere tilfælde, er mere effektiv en giftholdig bekæmpelse.

MyreExpressen samarbejde

Står du stadig med ubesvarede spørgsmål? Find svar på vores FAQ side

Vand cover
Hænder cover
Indkøbskurv