Fri fragt fra 499,-

Levering i hele landet

14 dages returret

MYREVAN_GameChanger_2022_sllider
Myrevand opdateret (1)
Vand slide

MYREVAND

100% giftfri dansk produceret produkt

Myrevand slide Bomærke
Hænder slide

MYREVAND

100% giftfri dansk produceret produkt

RisvigEco_banner
previous arrow
next arrow

Sådan fungerer MYREVAND

MYREVAND er “flydende jord”, der trænger ned i myrenes gange og fortrænger dem. Samtidig stabiliseres dine fliser og belægningssten, så risikoen for sætningsskader minimeres.

MYREVAND er en 100% giftfri løsning mod myrer, der laver huller og gange i jorden. Der er tale om “flydende” jord af meget finkornet ler og vand – et rent naturprodukt

MYREVAND har en massefylde næsten en tredjedel tungere end vand og dermed kan MYREVAND trænge langt ned i de små gange under fliserne og fylde hulrum op med ler, som illustreret i videoen nedenfor.

Sådan virker Myrevand

Bestsellers

Dansk produceret logo
Naturprodukt logo

Sådan ser MYREVAND ud når det er tilført under sten eller fliser

Et naturligt valg

MYREVAND er et dansk patentanmeldt produkt og består af meget finkornede jordtyper opslæmmet med vand. Derfor kan produktet trygt bruges overalt omkring boligen, også i køkkenhaven og drivhuset.

Faktisk øger MYREVAND frugtbarheden i sandet jord, da det indeholder kalium, magnesium og jern. MYREVAND købes som 750ml flaske med spidstud og som 2,5L dunk (refill).

MYREVAND kan købes i det fleste byggemarkeder og planteskoler herhjemme.

I tvivl om mængde?

Bruges af professionelle som supplement

MYREVAND benyttes af professionelle skadedyrsbekæmpere der gerne vil sikre en bæredygtig fremtid. MyreExpressen bruger derfor MYREVAND som forebyggelse og supplement når de bekæmper myrer. Fra anden skadedyrsbekæmpelse erfarer MyreExpressen at giftfri bekæmpelse, i flere tilfælde, er mere effektiv en giftholdig bekæmpelse.

MyreExpressen samarbejde

Står du stadig med ubesvarede spørgsmål? Find svar på vores FAQ side

Vand cover
Hænder cover
Indkøbskurv