Fri fragt fra 249,-

Levering i hele landet

14 dages returret

Udsalg!
,

Flise- & betonimprægnering 5L

kr.569,95

REVOCO Flise- & betonimprægnering 5L
REVOCO flise- og betonimprægnering er et unikt dansk produceret produkt, fremstillet af danske råvarer.
Det er en vandbaseret aktiv imprægneringsvæske, der er baseret på NOx­OFF™ fotokatalyse-teknologi, som aktivt nedbryder skadelige forureningsstoffer, som NOx og organiske begroninger.

Sættet med 2 stk. REVOCO Flise- & betonimprægnering har en rækkeevne mellem 40-50 m2

Sættet indeholder 2 x 2,5L REVOCO Flise- & betonimprægnering

 

Sikker betaling

REVOCO flise – og betonimprægnering er de professionelles foretrukne overfladebehandling til fliser og betonoverflader, når det handler om udseende og et godt miljø, og som du nu som gør-det-selv forbruger også kan anvende og bruge hjemme på dine fliser.

REVOCO flise – og betonimprægnering er patenteret og dansk produceret og den eneste overfladebehandling på markedet, der både beskytter efter rens og samtidig giver en aktiv overflade.

De aktive over­flader behandlet med REVOCO flise – og betonimprægnering nedbryder luftforurening (NOx), og nedbryder organisk materiale ved hjælp af sol og regn. REVOCO flise -og betonimprægnering er baseret på NOx­OFF™ fotokatalyse-teknologi.

 

 

 

 

NOx er skadeligt og giver bedre grundlag for bl.a. algevækst.
Ved at imprægnere dine fliser med REVOCO imprægnering, så uskadeliggøres og nedbrydes den farlige NOx, når solen (UV lys) rammer dine fliser, da det aktiverer den fotokatalytiske proces og det farlige NOx omdannes til uskadeligt salt og renser luften, samtidig med at dine fliser forbliver rene i årene frem

 

 

 

 

Ved anvendelse af REVOCO flise – og betonimprægnering sikres en miljøvenlig og langtidsholdbar løsning. Imprægneringen er udviklet til at virke lige under overfladen, hvilket giver en lang holdbarhed, da produktet ikke slides af eller skylles bort af regn.

Holdbarheden er afhængig af at flisen er rengjort på en tilstrækkelig måde, således at imprægneringen kan trænge ordentligt ned og binde sig til betonen.

REVOCO flise og beton imprægnering giver dig ikke kun en renere og pænere overflade den giver også renere luft at indånde i op til 15 år.

Hvis du har 100 m2 terrasse og overfladebehandler det med vores REVOCO flise- og betonimprægnering, så klimakompenserer det for ca. 15.000 km kørsel i din bil – årligt!

Så med vores produkt får du ikke blot en flot flise der holder i mange år, du bidrager også samtidig til en grønnere verden via produktets unikke fotokatalytiske egenskaber.

GØR DET SELV MED VORES RENSEPRODUKTER:
Ved nye og rene belægninger kan REVOCO flise og betonimprægnering påføres overfladen direkte uden at afrense først med spray eller malerrulle.
Produktet bruges rent og rækker mellem 40-50 m2 (5L).

Ved ældre belægninger, hvor overfladen er angrebet af mos og alger, afrenses fliserne af med vores REVOCO fliserens, der sprøjtes direkte på overfladen med en havesprøjte. Lad produktet have en virketid på 30 min. og bearbejde overfladen med højtryksrenser eller en anden form for mekaniske bearbejdning.

Når fliserne er rene og tørre påføres REVOCO flise- og betonimprægnering med spray eller malerrulle. Imprægneringen påført nye og rene fliser vil sikre dig et godt resultat i mange år fremover. Sol og regn vil i fremtiden holde fliserne rene og pæne uden yderligere hårdt arbejde

Overfladetyper:
Have- og terrassefliser af beton.

Rækkeevne:
40-50 m2 afhængig af underlaget og påføringsmetoder.

Holdbarhed:
Op til 15 år.

Test et lille område først:
For at sikre produktets kompatilitet med overfladen, anbefales det at udføre prøve på et mindre synligt sted først.

Begrænsninger:
Produktet bør ikke komme i kontakt med overflader end de nævnte.

Så anvender du REVOCO Flise- & betonimprægnering:
Læs hele vejledningen først.

  • Anvend sikkerhedshandsker og sikkerhedsbriller ved påføring.
  • Overfladen skal være ren, tør og afrenset for skidt og snavs. Brug ev. REVOCO fliserens først, for grundig rengøring.
  • Rengør arealet med børste eller vask med højtryksrenser med tilkoblet terrassevasker. Fjern det overskydende rengøringsvand med vådstøvsuger eller lign.
  • Lad arealet tørre.
  • Påfør produktet med en malerrulle, pensel eller sprøjte.
  • Test imprægneringen først på et mindre synligt sted for at se uønsket reaktion med underlaget.
  • Overfladen er klar til brug efter 2 timer, men holdes tør i 12 timer.
  • Påføringsværktøj rengøres straks med vand efter brug.

Opbevaring:
Opbevares i original beholder, som lukkes efter brug.
Opbevares mellem +5 og 30 grader.
Anvendes ved temperatur mellem +5 og 40 grader.

Sikkerhedsblad findes her.

 

Indkøbskurv